En nu?

Dan heb je onze site bekeken en dan komt de vraag: EN NU?

Om zorg te ontvangen, heb je een indicatie of beschikking nodig. Waar je zo’n indicatie of beschikking moet aanvragen ligt aan de wet waar de zorg die jij nodig hebt onder valt.

Wanneer je nog geen indicatie hebt:

We kunnen ons voorstellen dat je niet goed weet welke stappen er gezet moeten worden om gebruik te kunnen maken van onze dienstverlening. We hebben alle stappen voor je op een rij gezet.

WMO indicatie Klik hier 

WLZ indicatie Klik hier

Wanneer je al een indicatie hebt:

Als je wilt weten of Stichting Connect iets voor je kan betekenen kunnen wij een kennismakingsgesprek met elkaar inplannen. Tijdens dit gesprek kun je vertellen wie jij bent en vertellen wij jou wie wij zijn en wat we voor je kunnen doen. Afhankelijk van jouw indicatie gaan we kijken hoe we verder gaan en hoe jij de juiste zorg kunt krijgen.

Eigen bijdrage:

Voor alle vormen van begeleiding geldt dat er kosten aan verbonden zijn. Dit wordt de eigen bijdrage genoemd. Deze eigen bijdrage betaal je aan het CAK.  De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Klik hier voor meer informatie.

Goed om te weten is dat Stichting Connect sinds 23 december 2020 een gecontracteerde zorgaanbieder is bij Samen 14. Voor de WLZ geldt nog wel dat Stichting Connect de zorg kan verlenen op basis van een PGB (Persoonsgebonden budget). Onze voornemens zijn om in de nabije toekomst mee te doen met de aanbesteding voor de WLZ.

Kom je er niet uit of heb je nog vragen? Bel of mail ons en wij staan voor je klaar!